Trein accessoires

Heb je meer onderdelen voor je houten treinset nodig? Upgrade je treinbaan met extra onderdelen zoals een brug, tunnel of een spoorwegovergang. Met deze losse onderdelen is het mogelijk om je houten treinbaan stilaan uit te breiden. Naast de onderdelen kan je ook steeds kiezen voor extra rails. Deze zorgen voor langer speelplezier en vormen een uitstekende uitbreiding op treinsets.

Met houten trein accessoires maak je jouw treinsets nog leuker! Bruggen, gebouwen, tunnels en nog veel meer. Met diverse extra's geef je de spoorbaan de finishing touch. Juist de accessoires maken een treinbaan leuk om mee te spelen. Jouw houten trein wil immers niet alleen maar rondjes rijden over het spoor. Het is veel leuker om even te stoppen bij een station, door een tunnel te rijden, over een brug te crossen of je trein te parkeren in een remise. Bekijk ons totale aanbod met houten trein accessoires en kies jouw favoriet.

Met houten trein accessoires kun je ieder kind verrassen. Van accessoires kun je nooit genoeg hebben. Ze zijn de perfecte aanvulling voor iedere treinset Omdat de houten trein accessoires zo'n belangrijk onderdeel van de spoorbaan zijn, hebben wij deze ruimschoots in ons assortiment opgenomen.

Met onze accessoires kun je de houten treinbaan nog leuker en groter maken. Voor alle verschillende soorten treinbanen hebben we leuke extra's.

Bekijken als Rooster Lijst

25 producten

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Treintje Nijntje
    Treintje Nijntje
    Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 12,99
Bekijken als Rooster Lijst

25 producten

per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.