Rollenspellen

Rollenspellen zijn belangrijk in de ontwikkeling van een kind. Een rollenspel geeft kinderen de ruimte om bepaalde emoties uit te drukken en lokt bepaald gedrag uit. DoeppieDee heeft allerlei artikelen om een rollenspel te stimuleren. Zo bieden wij speelkeukentjes aan om kinderen zich een echte kok te laten voelen, maar ook allerlei dokterssetjes en spulletjes voor in het huishouden.

Jonge kinderen moeten nog heel veel leren over de wereld om hen heen én over zichzelf. Door rollenspellen te spelen oefenen ze met alledaagse situaties. Dat helpt om hun eigen identiteit te ontwikkelen.

Niet voor niets is er in peuter- en kleutergroepen heel veel tijd en ruimte voor fantasiespel en rollenspellen. Er zijn verkleedkleren, er is nepgeld, plastic eten en houten keukentjes. Alles wat kinderen nodig hebben om situaties uit het dagelijks leven na te spelen.

Rollenspel levert een grote bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. Spelend leren via rollenspel zorgt voor een ontwikkeling van het denken, inbeelden, doen alsof, plannen, afvragen, twijfelen, herinneren, raden, hopen, experimenteren, opnieuw doen en verwerken.

Bekijken als Rooster Lijst

45 producten

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Poppenhuismeubelset Bigjigs
  Poppenhuismeubelset Bigjigs
  Speciale prijs € 24,99 Normale prijs € 32,99
 2. Complete set poppenhuismeubels Simply for kids
  Complete set poppenhuismeubels Simply for kids
  Speciale prijs € 22,99 Normale prijs € 26,49
 3. Kassa met scanner Pintoy
  Kassa met scanner Pintoy
  Speciale prijs € 24,99 Normale prijs € 28,99
 4. Koffer thema piraat Simply for kids
  Koffer thema piraat Simply for kids
  Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 12,99
Bekijken als Rooster Lijst

45 producten

per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.