Keukentjes

Een keukentje van hout vormt een ideale basis voor het stimuleren van de fantasie van je kind. Bij een keukentje van hout heeft je kind alle gelegenheid om papa of mama in de keuken na te doen en op een eigen manier te koken en te bakken. De keukentjes van hout bieden kinderen alle gelegenheid om de volwassen activiteit koken te imiteren. Lekker roeren in de pannen, speeleten snijden en afwassen, in deze keukentjes word je een echte chef!

In ons aanbod kun je altijd een leuk keukentje van hout vinden. Het aanbod is namelijk gevarieerd net als de samenstelling, thema en de stijl van de houten keukentjes voor kinderen. Je kind wordt een echte keukenprins of keukenprinses met een van de leuke kinderkeukens. De variatie in het aanbod maakt het mogelijk om met je eigen voorkeur voor ontwerp, uitvoering en kleur rekening te houden.

De houten kinderkeukentjes zijn in uiteenlopende prijsklassen verkrijgbaar. Je kunt naar wens verschillende accessoires kopen om een zo compleet mogelijke keuken samen te stellen.

Het brengt gegarandeerd veel kookplezier!

Bekijken als Rooster Lijst

19 producten

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Speelkeuken compleet 4-delig Viga
    Speelkeuken compleet 4-delig Viga
    Speciale prijs € 274,99 Normale prijs € 299,95
Bekijken als Rooster Lijst

19 producten

per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.