Erzi

De Erzi-speelwereld stuurt kinderen en volwassenen op een spannende ontdekkingsreis. De producten zijn speciaal ontworpen om de ontwikkeling van kinderen te bevorderen. Of het nu gaat om houten fruit, winkelaccessoires, balans- of motorische spellen - zij zorgen ervoor dat het houten speelgoed levensecht is en maximale speelwaarde heeft met toewijding en aandacht voor detail. Productie volgens milieuvriendelijke richtlijnen is net zo belangrijk als de zuiverheid van de gebruikte materialen. Elk Erzi-product voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en is het resultaat van gepassioneerd vakmanschap.

Kenmerkend voor het speelgoed van het Erzi uit het Duitse Saksen is de hoge kwaliteit van de speelgoedproducten van beukenhout en het ambachtelijke vakmanschap. De natuurgetrouwe ontwerpen van het houten speelgoed komen niet alleen tot uitdrukking in de vorm, maar ook in het kleurgebruik. Dat op niet-giftige waterbasis is en daardoor langer mooi blijft.

Het speelgoed inspireert het spel van kinderen en stimuleert spelenderwijs de ontwikkeling van kinderen. Het unieke assortiment van Erzi shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 81

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 81

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.