Heimess

Het speelgoed van het merk Heimess kenmerkt zich door veel vrolijke opvallende kleurtjes. Ook komt hout als materiaal vaak terug. Niet voor niets is Heimess dan ook geliefd bij veel ouders. De klassieke uitstraling van houten speelgoed en tegelijkertijd heldere kleuren die de ontwikkeling van je kleine stimuleren. Heimess staat voor het beste houten speelgoed voor baby's. Het merk hanteert uiterst strenge regels rondom de productie, zodat jouw kleintje niks kan overkomen. Het speelgoed is van hoogwaardig en veilig natuurlijk materiaal gemaakt en kan door baby's in de mond worden genomen zonder dat dit risico's met zich meebrengt. Daarnaast is het makkelijk schoon te maken.

Veiligheid is het belangrijkst en dankzij de toewijding en betrokkenheid van Heimess is de veiligheid bij hun speelgoed altijd gewaarborgd. Natuurlijk is het ook leuk voor je kleintje als het speelgoed er vrolijk uitziet. Het speelgoed van Heimess wordt gekenmerkt door vrolijke kleurtjes en leuke vormen. Kinderen krijgen spontaan zin om te spelen bij het zien van het leuke speelgoed van Heimess.

Heimess houten babyspeelgoed is het allerbeste speelgoed dat er voor uw kind te krijgen is, geproduceerd onder de strengste Duitse normen en met de beste materialen. Het houten speelgoed van Heimess is duurzaam en veilig, het kan zonder problemen door baby's in de mond genomen worden. Het unieke assortiment van Heimess shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!

Bekijken als Rooster Lijst

11 producten

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Bijtring zeemeermin Heimess
  Bijtring zeemeermin Heimess
  Speciale prijs € 4,99 Normale prijs € 9,99
 2. Bijtring piraat Heimess
  Bijtring piraat Heimess
  Speciale prijs € 4,99 Normale prijs € 9,99
 3. Cliptrapeze piraat, lengte 20 cm Heimess
  Cliptrapeze piraat, lengte 20 cm Heimess
  Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 16,99
 4. Cliptrapeze zeemeermin, lengte 22,5 cm Heimess
  Cliptrapeze zeemeermin, lengte 22,5 cm Heimess
  Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 16,99
 5. Kinderwagenspanner Zeemeermin Heimess
  Kinderwagenspanner Zeemeermin Heimess
  Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 20,49
Bekijken als Rooster Lijst

11 producten

per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.