Janod

Janod staat bekend om zijn prachtige houten speelgoed van hoge kwaliteit, duurzaamheid en uniek design. Het omvat een uitgebreid aanbod baby- en peuter speelgoed, van stapelpuzzel tot loopfiets en poppenwagen. Janod is inmiddels internationaal bekroond met verschillende prijzen voor hun houten speelgoed. Janod is een Frans merk gespecialiseerd in klassiek houten speelgoed in een eigentijds jasje. Dit bereikt Janod door een scherp oog voor hedendaags design te combineren met een onveranderlijke eigen stijl. Hoe de wind ook waait, Janod houdt de oorspronkelijke filosofie hoog in het vaandel: het maken van kwalitatief hoogwaardig speelgoed dat aansluit bij de wensen en behoeften van kinderen. Door deze visie is het merk al jaren geliefd bij zowel kinderen als ouders.

Alle speelgoedartikelen van Janod worden in Frankrijk ontworpen. Hierbij draait het om kleur, originaliteit en natuurlijk speelplezier! Hoewel de basis gevormd wordt door hout, gebruikt Janod ook stevig karton voor bijvoorbeeld de kenmerkende Janod puzzels, vilt en textiel voor peuterspeelgoed en magneten voor wat oudere kinderen. Janod ontwerpt met het oog op de toekomst. De zorg en aandacht die Janod in ieder van haar producten stopt, maakt het mogelijk oud speelgoed door te geven aan de volgende generatie. Ook het materiaal van het kinderspeelgoed is duurzaam: al het hout dat Janod gebruikt draagt het FSC keurmerk voor duurzame houtkap.

Niets zo krachtig als de fantasie van een kind. Door te spelen creëren zij hun eigen wereld en Janods missie is dan ook om speelgoed te ontwerpen dat deze verbeeldingskracht ondersteunt en tot volle bloei laat komen, zodat het spel en plezier van nu later dierbare herinneringen aan de kindertijd vormen. Dat spelen niet alleen leuk maar ook heel leerzaam kan zijn bewijst Janod door in al het speelgoed terug te komen op educatieve thema's die kinderen ondersteunen bij de ontwikkeling van onder andere de zintuigen, de motoriek, het denkvermogen, sociale vaardigheden, de creativiteit en de nieuwsgierigheid. Dat is zo naadloos geïntegreerd in het design van Janod dat het leren nooit een 'moeten' is maar een vanzelfsprekend gevolg van vrij spelen. Het unieke assortiment van Janod shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!

Bekijken als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Knoppuzzel wintersport Janod
    Knoppuzzel wintersport Janod
    Speciale prijs € 5,99 Normale prijs € 6,99
Bekijken als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.