Lelin Toys

Lelin gaat uit van de gedachte spelen is ontdekken en ontdekken is leren. Het speelgoed van Lelin is educatief, mooi en stimuleert de fantasie en nieuwsgierigheid van kinderen. De prachtige ontwerpen bezitten allen een hoge speelwaarde en grote aantrekkingskracht voor kinderen.

Met aandacht voor kleine details worden de producten ontwikkeld. Bij de ontwikkeling en de productie van de ontwerpen zijn kwaliteit en veiligheid de belangrijkste voorwaarden. Lelin ontwerpt houten speelgoed met prettige afgeronde vormen, vrolijke kleuren en van een uitzonderlijk goede kwaliteit. Bij Lelin kijken ze naar keukens door de ogen van kinderen. Wat vinden ze nu écht interessant? Wat zijn de dingen in een keuken waar kinderen telkens opnieuw naartoe trekken? Wat willen ze nu écht naspelen? Zo komt Lelin speelgoed tot stand.

Het houten speelgoed van Lelin Toys heeft ieder kind gegarandeerd urenlang speelplezier. Het speelgoed stimuleert de sociale en praktische vaardigheden door kinderen spelenderwijs kennis te laten maken met het huishouden. De speelgoedkeukens en speelgoedwinkels van Lelin Toys zijn duurzaam en gaan een leven lang mee! Het unieke assortiment van Lenin shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!

Bekijken als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 product

per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.