New Classic Toys

Het zorgvuldig geselecteerde speelgoed maakt het mogelijk dat traditioneel spelen op een eigentijdse manier wordt doorgegeven aan de volgende generatie. De mooie designs en de hoge kwaliteit van het speelgoed staan garant voor langdurig speelplezier!

New Classic Toys speelgoed is niet alleen veilig en leerzaam maar vooral ook aantrekkelijk om mee te spelen. Ze zorgen ervoor dat plezier en leren voor kinderen hand in hand gaan. New Classic Toys brengt klassiek speelgoed op de markt in een nieuw jasje. Het speelgoed is niet tijd- of trendgebonden en de hoge kwaliteit zorgt ervoor dat kinderen er een lange periode mee kunnen spelen. Het assortiment van New Classic Toys biedt speelgoed dat bijdraagt aan de positieve ontwikkeling van een kind en bovendien is de collectie gemaakt van eerlijke materialen. New Classic Toys heeft prachtig houten speelgoed van perfecte kwaliteit.

Spelende kinderen is het belangrijkste wat er is. Niet alleen omdat het leuk is maar vooral omdat het leerzaam is. Met het kwalitatieve speelgoed van New Classic Toys leren kinderen tijdens het spelen. Zo draagt het speelgoed bij aan de ontwikkeling van kinderen. Met het speelgoed leren ze stapelen, muziek maken, bouwen en nog veel meer. Zo zorgt New Classic Toys dat spelen zowel leerzaam en waardevol kan zijn. Het unieke assortiment van New Classis Toys shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 52

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
 1. Muziekset vis in houten kist New Classic Toys
  Muziekset vis in houten kist New Classic Toys
  Speciale prijs € 18,99 Normale prijs € 21,99
 2. Magnetische puzzel stad New Classic Toys
  Magnetische puzzel stad New Classic Toys
  Speciale prijs € 9,99 Normale prijs € 11,99
 3. Multi klokpuzzel New Classic Toys
  Multi klokpuzzel New Classic Toys
  Speciale prijs € 8,79 Normale prijs € 10,99
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 52

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.