Viga

Het houten speelgoed van Viga is niet alleen erg mooi en kleurrijk, het is daarnaast erg educatief en laat kinderen spelenderwijs leren! Het voordeel van houten speelgoed is dat het is gemaakt van natuurlijk materiaal en lekker lang meegaat. Het team van Viga Toys heeft één grote droom: Viga Toys een van de beste speelgoed leveranciers in de wereld maken. Het is dan ook geen wonder dat de veiligheid en kwaliteit van het speelgoed als topprioriteit wordt beschouwd. De gebruikte verf en inkt op het speelgoed is uiteraard niet giftig, en al het speelgoed voldoet aan EN71 en ASTM speelgoed veiligheidsnormen. Met meer dan 20 jaar gespecialiseerde ervaring in houten speelgoed is Viga Toys een merk dat blijft verwonderen.

Viga Toys is producent van hoogwaardig houten speelgoed dat zich kenmerkt door de kwaliteit en het gebruik van veilige materialen. Het speelgoed van Viga Toys is natuurlijk, veilig, leerzaam en leuk! VIGA Toys produceert hoogwaardig houten speelgoed. Dit Chinese bedrijf Viga maakt al enkele decennia topproducten en exporteert deze inmiddels naar zo’n 60 landen. Het gebruikte hout is voornamelijk berken- en linden multiplex, massief Berkenhout, Rubberwood en in toenemende mate Europees Beukenhout. Alle producten voldoen aan de hoogste Europese standaard en hebben diverse keurmerken.

Viga exporteert zijn producten inmiddels wereldwijd naar ruim 60 landen! Ieder jaar wordt het assortiment verder uitgebreid met een flink aantal nieuwe producten. Viga Toys Manufacturing Co. LTD wordt uitgevoerd onder ISO900-0-kwaliteitsmanagementsysteem. Elke productie wordt gevolgd met nummer en datum. De fabriek is ook BSCI-gecertificeerd. Elk speelgoed van Viga Toys wordt getest zodra het prototype monster is gemaakt. Ze garanderen dat alle Viga-speelgoed voldoet aan of hoger dan EN71, ASTM en GB6675 speelgoed veiligheidsnormen. FSC-materialen zijn ook beschikbaar voor gevraagde productie.

Het speelgoed van Viga is uitermate geschikt voor de kinderopvang, gastouderbedrijven en scholen. Het unieke assortiment van Viga shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 87

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
  1. Speelkeuken compleet 4-delig Viga
    Speelkeuken compleet 4-delig Viga
    Speciale prijs € 274,99 Normale prijs € 299,95
  2. Vrolijk trekfiguur kralenframe boerderij Viga
    Vrolijk trekfiguur kralenframe boerderij Viga
    Speciale prijs € 17,49 Normale prijs € 19,99
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-48 van 87

Pagina
per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.