Wonderworld

Houten speelgoed van Wonderworld is met veel zorg gemaakt, van ecovriendelijk materiaal en van uitstekende kwaliteit. Het verantwoorde speelgoed is gemaakt van duurzaam geproduceerd hout. Wonderworld is een fabrikant van houten speelgoed. Dit houten speelgoed wordt gemaakt in Thailand. De ervaren speelgoed ontwerpers van Wonderworld hebben, in de afgelopen 28 jaar van het bestaan van Wonderworld,een assortiment gecreëerd van meer dan 200 verschillende artikelen. Al deze producten zijn speciaal ontworpen voor een kind van een specifieke leeftijd, met beide een educationele waarde en natuurlijk een speel waarde. Wonderworld’s missie is het creëren van milieuvriendelijke, creatieve, educatieve en natuurlijk het belangrijkste leuk speelgoed voor de kinderen.

Wonderworld maakt duurzaam houten speelgoed van rubberhout. De rubberbomen geven 25 jaar natuurlijk rubber daarna worden de bomen gekapt. Dit "afval" materiaal wordt gebruikt om onder andere houten speelgoed van te maken. Maar dat is nog niet alles, Wonderworld werkt volgens het ‘Tree Plus’ programma. Voor elke gekapte boom planten ze er twee terug en elk jaar organiseren ze een 'Tree Plus Day' met acties om nog meer bomen te planten.

Wonderworld begon in 1985 als een kleine werkplaats voor houten speelgoed. Nu, ruim 25 jaar later, is de werkplaats uitgegroeid tot een wereldwijde merknaam. Wonderworld maakt houten speelgoed van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Hun producten zijn vrolijk en kleurrijk en vaak hebben ze extra kijk-, geluid-, of beweegfuncties om kinderen in hun ontwikkeling te stimuleren. Het unieke assortiment van Wonderworld shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!

Bekijken als Rooster Lijst

3 producten

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

3 producten

per pagina
Aflopend sorteren
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.