Over DoeppieDee

 

 

Ik hoop via DoeppieDee ieder kindje blij te maken met leuk speelgoed. En alle ouders met het duurzame speelgoed waar zelfs hun kleinkinderen nog mee kunnen spelen. Ik kies met veel zorg het mooiste en origineelste houten speelgoed van de beste kwaliteit. Het houten speelgoed is gemaakt van de beste materialen, mooi vormgegeven en goed afgewerkt. Daarnaast voldoet het speelgoed ook aan de huidige CE-speelgoed normen. Het houten speelgoed van DoeppieDee zorgt ervoor dat je kindje zich op een leuke en veilige manier goed kan ontwikkelen. Daarnaast probeer ik onderscheidend te zijn door de grote keuze, de enorme diversiteit en de verschillende designs.

DoeppieDee is leverancier van o.a. de volgende merken: Allehand, Santoys, Dudu Toys, Viga Toys, Bigjigs, Erzi, Hape, New Classic Toys en Kidkraft.

Heel veel tevreden klanten gingen je al voor:

“Altijd erg vriendelijk en snel geholpen, en het belangrijkst: mooi, leuk en kwalitatief erg goed speelgoed!”

“Prima persoonlijke service en daarbij ook nog kwaliteitsproducten. Een dikke pluim.”

“Fantastisch! Er was 1 artikel te weinig verzonden, maar dit werd heel snel hersteld. Zoals het hoort dus!”

“Snelle levering, en een persoonlijk handgeschreven kaartje erbij erg leuk, mooi product, houten kinderijsjes.”

DoeppieDee werkt samen met Bezige Boefjes.

 

Contact informatie

Links

Bezorgen/Afhalen

Je bestelling kan verstuurd worden op drie manieren.

  1. Brievenbuspost via PostNL. Als het door de brievenbus kan doen we dat. De kosten zijn dan €3,99. Je krijgt een track and trace nummer via mail om je pakketje te volgen
  2. Pakket via PostNL. Dit kost €5,99 per pakket. Het pakket wordt dan bij je thuis afgeleverd. Bij pakketten krijg je een track and trace nummer via mail. Zo kan je volgen waar het pakket blijft.

Afhalen is ook mogelijk. Graag een mail sturen naar webshop@doeppiedee.nl wanneer je het op zou willen halen. Het adres is Groningerstraat 116 in De Punt. Als je het product nog niet betaald hebt ("aan de deur betalen") dan kunnen we het product maximaal 5 dagen reserveren (heb je al betaald dan geldt dit natuurlijk niet).

Bezorgen België

Bezorgen in België is ook mogelijk. Dit doen we via PostNL. Dit kost €8,99. Het pakket wordt dan bij je thuis afgeleverd.

Retour sturen

Als je iets retour wil sturen kan dit gratis via PostNL. Stuur een mail naar retour@doeppiedee.nl met daarin de gegevens van je bestelling. Bestelnummer, rekeningnummer waar het geld op teruggestort kan worden en de reden van retour. Je krijgt dan via de mail een bon die je kan gebruiken om het pakket terug te sturen. Dit plak je op het pakket en geeft het af bij een PostNL punt bij je in de buurt. (Zoek PostNL punt)Bewaar het verzendbewijs dat je krijgt bij het PostNL punt goed. Hier staat een track and trace nummer op. Hiermee kan het pakketje gevolgd worden. Het geld wordt teruggestort als het pakket bij ons binnen is.

Cadeauservice

Wij pakken je bestelling graag voor je in! Geef dit aan in het opmerkingenveld bij het afronden van je bestelling.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn terug te lezen op: Algemene voorwaarden

Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.