Kinderopvang

Het leukste en mooiste kwaliteits houten speelgoed

DoeppieDee levert ook ontwikkelingsmateriaal en kindermeubels aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen. Dit speelgoed moet dan wel origineel, educatief en duurzaam zijn. Door met leuke kindermeubels, accessoires en educatief speelgoed een kindvriendelijke sfeer te creëren, zien de kinderen het kinderdagverblijf als een veilige en leuke plek, een plek van henzelf. Kinderdagverblijven kunnen zelf goed inschatten welk artikel voor hun geschikt is en welke niet. Wij adviseren hierin deskundig en graag, mocht dat nodig zijn!

Korting

Naast de zeer scherpe prijzen en uitstekende service kunnen kinderopvanginstellingen bij een bestelling vanaf € 750,00 (€ 630,25 excl. btw) ook nog eens een interessante korting ontvangen. Je kunt altijd vrijblijvend een offerte aanvragen. Een bestelling in Nederland kan, vanaf de tweede bestelling, op rekening worden betaald. De factuur zit bij de bestelling, ontvang je per mail of wordt op verzoek naar de financiële administratie gestuurd.

Indien u hierover meer wilt weten of u wilt een offerte, neem gerust even contact op met DoeppieDee, tel. 06-14147533 of e-mail marilet@doeppiedee.nl.

Ook bedrijven bestellen bij DoeppieDee... meer dan een relatiegeschenk!

Bedrijven en instellingen kunnen in de webshop van de DoeppieDee fantastische cadeaus kiezen. Wij bieden de mogelijkheid om je cadeau ingepakt en met een kaart met jullie eigen tekst rechtstreeks naar de jarige, het nieuwe lid, de klant of de bevallen collega te sturen. Ook is het mogelijk om jullie eigen drukwerk toe te voegen aan het cadeau. Zo is het meteen duidelijk waar het cadeau vandaan komt en vergroot je daarmee direct of indirect de naamsbekendheid, omzet, betrokkenheid en het enthousiasme.

Tip: bestel een kadobon en laat de ontvanger zelf het kado uitkiezen!

Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.