Kinderopvang

Het leukste en mooiste kwaliteits houten speelgoed

DoeppieDee levert ook ontwikkelingsmateriaal en kindermeubels aan kinderdagverblijven, peuterspeelzalen en scholen. Dit speelgoed moet volgens DoeppieDee dan wel origineel, educatief en duurzaam zijn. Door met leuke kindermeubels, accessoires en educatief speelgoed een kindvriendelijke sfeer te creëren ervaren kinderen het kinderdagverblijf als een veilige en leuke plek, een plek van henzelf. Kinderdagverblijven kunnen zelf goed inschatten welk artikel voor hun geschikt is en welke niet. Ook DoeppieDee adviseert u hierin deskundig en graag!

Korting

Naast de zeer scherpe prijzen en uitstekende service kunnen kinderopvanginstellingen bij een bestelling vanaf € 750,00 (€ 630,25 excl. BTW) ook nog eens een interessante korting ontvangen. U kunt altijd een offerte aanvragen. Een bestelling in Nederland kan op rekening worden betaald. De factuur zit bij de bestelling of wordt op verzoek naar de financiële administratie gestuurd.

Indien u hierover meer wilt weten of u wilt een offerte, neem gerust even contact op met DoeppieDee, tel. 06-14147533 of e-mail info@doeppiedee.nl.

Ook bedrijven bestellen bij DoeppieDee... meer dan een relatiegeschenk!

Bedrijven en instellingen kunnen op de website van DoeppieDee een cadeau naar keuze kiezen en op een bestelde mooie kaart/of een losse brief een leuke en persoonlijke boodschap laten schrijven. De persoonlijke boodschap kunt u in het bestelscherm vermelden in het opmerkingenveld. Dit alles wordt, eventueel met eigen drukwerk, mooi verpakt en bij de jarige, het nieuwe lid, de klant of de bevallen collega bezorgd. Zo'n origineel cadeau vergroot de attentiewaarde en daarmee direct of indirect de naamsbekendheid, omzet, betrokkenheid en het enthousiasme.

Tip: bestel een kadobon en laat de ontvanger zelf het kado uitkiezen!

Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.