Pols- en voetrammelaar Lamaze

Speciale prijs € 7,99 Normale prijs € 15,99
Op voorraad
SKU
dd0580

De Lamaze Pols- en Voetrammelaars van TOMY moedigen baby's aan om te gaan ontdekken. De felle kleuren, patronen en gezichten met leuke geluiden prijzen het ontdekken. Ideaal voor het ontwikkelen van hand-oog coördinatie. Alle speeltjes van Lamaze zijn speciaal ontwikkelt voor het aanmoedigen van de ontwikkeling van baby’s en de interactie met hun ouders. Het Lamaze Baby & Peuter Ontwikkelings Systeem geeft informatie over de positieve invloed van het speelgoed op de ontwikkeling van baby’s en peuters. Ook helpt het bij het kiezen van het juiste speelgoed op het juiste moment. Een kind leert nu eenmaal door te spelen. 
Tijdens het spelen stimuleren de speeltjes en knuffels van Lamaze de ontwikkeling van het inbeeldingsvermogen en fijne en grove motoriek, het uitbreiden van sociale en emotionele vaardigheden, het gezichtsvermogen en het gehoor. 
Lamaze is gemaakt met liefde en ideaal om te krijgen en te geven als geboorte cadeau, verjaardagscadeau of zomaar om het spelen te stimuleren. Want wat is er mooier om je dierbaren te verrassen en verwennen met liefde … van Lamaze. 
Lamaze speeltjes en knuffels hebben heldere en vrolijke kleuren. De spannende en diverse stofjes hebben verschillende patronen en voelen prettig en zacht aan. 
Lamaze is kleurrijk, kwalitatief, mooi afgewerkt, educatief en nodigt uit tot ontdekken.

Meer informatie
Merk Lamaze
Materiaal Textiel
Leeftijd Vanaf 6 maanden
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Pols- en voetrammelaar Lamaze
Jouw rating
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.