Vormenpuzzel boerderij Viga

€ 13,99
Op voorraad
SKU
dd1283

Deze leuke houten puzzel heeft 18 puzzelstukjes met verschillende vormen. Op elke vorm staat een afbeelding van een dier dat je vindt op een boerderij. Zoek de juiste kleur, vorm en dier bij elkaar en plaats ze samen in het juiste vakje op de houten ondergrond. De puzzelstukjes steken ruim boven de puzzel uit zodat ze makkelijk uit de puzzel gepakt en teruggeplaatst kunnen worden.

Viga

Het houten speelgoed van Viga is niet alleen erg mooi en kleurrijk, het is daarnaast erg educatief en laat kinderen spelenderwijs leren! Het voordeel van houten speelgoed is dat het is gemaakt van natuurlijk materiaal en lekker lang meegaat. Viga Toys is producent van hoogwaardig houten speelgoed dat zich kenmerkt door de kwaliteit en het gebruik van veilige materialen. Het speelgoed van Viga Toys is natuurlijk, veilig, leerzaam en leuk! Het speelgoed van Viga is uitermate geschikt voor de kinderopvang, gastouderbedrijven en scholen.

Het unieke assortiment van Viga shopt u eenvoudig en snel bij DoeppieDee!

 

Bij DoeppieDee vindt u een groot assortiment aan houten speelgoed en profiteert u van scherpe prijzen.

  • Geen verzendkosten bij iedere order boven de € 45,-.
  • Bestellingen vóór 12.00 uur geplaatst worden dezelfde dag verzonden.
  • Cadeauservice: Wanneer u bij het afronden van de bestelling in het opmerkingenveld aangeeft dat uw bestelling een cadeau is, pakt DoeppieDee deze altijd gratis, zo mooi mogelijk in.
Meer informatie
Afmetingen 20 x 20 cm
Merk Viga
Materiaal Hout
Leeftijd Vanaf 2 jaar
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Vormenpuzzel boerderij Viga
Jouw rating
Copyright © 2017 DoeppieDee en Bezige boefjes.